Click click

Wednesday, December 29, 2010

hari bersamanya...

assalamualikum..
lame dah tak update..
sekarang ni minggu stdy week..
everyday.. any time.. tengok note je..
 stopkan dulu semua yang tak penting
( update ni kira penting la smpt buat..hehehehe)..
minggu ni student medik uitm dah macam burung pon ad tepat kul 12.30 tengahari..
baru keluar bilik cari makn..
 selain dari waktu tu.. always in bilik..
hostel ni sunyi je..
 bunyi makcik clener tarik sampah je yang kuat..
emm.. memang sunyi..
dalam ak nk membising kan bilik ak ..
ak tersuka la dengan lagu nih..
dah lame group ni tak buat lagu rasenyelah..
 ke ak yang x ikut sangat group diorang... shiela on 7..
 rasenye ni lagu baru diorang..
 videoclip sangat comel..
suka2...
enjoy...
 shiela on 7.. hari bersamanya..

video
nanti ada keluangan mase kite jmpe lagi...
salam=)

3 comments:

  1. agh sudh muncul kembli..awt?sunyi sgt ka?

    ReplyDelete
  2. hahahaha...manyak buku kena baca sebnr.. relese otak~~~

    ReplyDelete
  3. oooo..ini ka lagu hari bersamanya...hahahaha

    ReplyDelete