Click click

Sunday, July 31, 2011

Pertemuan Yg X Di jangka

Assalamualaikum kawan2 sekalian..Dalam perjalanan ke destinasi yang dituju semalam.. ak ternampak  sesorang seakan2 kawanku..tapi ak hanya pandang dari jauh..mestilah takkn nk pangil dr jauh kot..ish buag tabiat tu.. di tempat awam..and ak x sure lagi kawan ak ke tuh..
 kalau tgk.. gaya.. yang sempoi.. cara jalan.. mmg SAH., sebijik nagn kawan ak tuh..mataku still lagi focus mengekori die dari blkg.. selapas berjaya menyelit2 .. akhir ak berda di belakang hanba ALlah itu..ak cube memangil.."NaNa"..dengan slownye.. Kuasa ALLAH yang maha besar..dengan suara yang slow itu di tepi jalan raya yang sibuk itu.. hamba ALlah itu berpaling ke belakang.. Bertapa terkejut and bersyukurnye..Hamba Allah itu memang kawan ak ..Hanya Allah je tahu bertapa gembiranye masetu..heheh walaupun baru 2 tahun je x jumpe ..=)..mmg tepatlah firasat ak..huhu....bile kite rapat dengan seseorang tu..setiap gerk gerinya,..gayanye.. cara jalannye..mampu membuatkan kite mampu mengenalinye.. walaupun lame kita tak jumpe diorang....hehe.. berpuitis plak..semalam hari yang tak dijangka..outingku bersama rakan2 ku menemukan ak dengan sahabatku yang lama tak jumpe kat Matrikulasi Perlis dulu....kira2 2 tahun dah x jumpe lepas semua dah masuk u.. tambah2 die masuk U di utara sana ak di barat sini..kebetulan diorang cuti SEM ak dah masuk sem baru..selalunye ape yang dirancang tak semstinye ia akn menjadi.. Tapi bila sesutu yang tak di jangka.. ia sangat dingati..walaupun pertemuan hanya sekejap..and hanya berpeluang bercakap  diatas monorel..hehehe.. Tq miss Salmizana..moga persahabtan kite kekal selame2nye..amin


kanak-kanak~~


Assalamualaikum..
sekarang dah masuk tahun 3 dah..
 start posting ..
 ak start nagn posting  1st peaditric
Peaditric>surgery>medicine>rural urban >O& G
semua bende tough..
 kene belaja ..belaja and belaja..
Ya Allh permudahkan segala urusanku 
 dalam membentuk diriku menjadi 
seorang Doktor yang..
 berilmu 
dan
 mementingkan
 Dunia dan Akhirat
PEACE..
amin...

SaLaM RamAdhAn

Friday, July 29, 2011

rindu same korang!!!

assalamualaikum..
lame x ber blog.hehehe
hari ni tetiba dpt ilham nk menulis sikit,..
 nk shere sikit video mase kat matrik dlu..
gambar2 kawan yang dirindui.. bile hentah nk wt reunion..huhu..
 semoga semu kawan2 ku berjaya
 dunia akhirat

video